24/7 bereikbaar | Bel nu: 06 53405646

Bijzondere en unieke handgemaakte gevlochten uitvaartkisten

Waarom gevlochten uitvaartkisten van Henk Boerland?

16 jun, 2024 | Nieuws

Bij het regelen van een uitvaart, is de keuze van een uitvaartkist een emotionele en belangrijke beslissing. Wij zijn een bekende leverancier van gevlochten uitvaartkisten en bieden diverse redenen waarom onze kisten een passende keuze kunnen zijn voor een respectvol afscheid.

Vakmanschap en kwaliteit

Wij staan bekend om vakmanschap en hoge kwaliteit van gevlochten uitvaartkisten. Elk stuk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, waardoor elke kist uniek en van topkwaliteit is.

Maatwerk en personalisatie

Bij ons is het vaak mogelijk om uitvaartkisten op maat te laten maken. Dit betekent dat de kist kan worden aangepast aan specifieke wensen en behoeften, zoals afmetingen, design en persoonlijke details, waardoor een uniek eerbetoon aan de overledene kan worden gecreëerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij hechten waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze uitvaartkisten zijn gemaakt van hoogwaardige en biologisch afbreekbare materialen, waardoor ze een milieubewuste keuze zijn voor een respectvol afscheid.

Persoonlijke service en begeleiding

Ons team biedt persoonlijke service en begeleiding aan nabestaanden bij het kiezen van een uitvaartkist. Ze nemen de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van de familie en bieden deskundig advies om een passende keuze te maken.

Reputatie en betrouwbaarheid

Met een goede reputatie in de branche hebben wij het vertrouwen van onze klanten verdiend door de jaren heen. Onze klanten kunnen rekenen op betrouwbaarheid, professionaliteit en respectvolle dienstverlening bij het regelen van een uitvaart.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op
Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?